11 Sèptèmber

11 September punika dinten ingkang kaping 254 utawi 255 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

  • 2001 – Kadadosan Serangan Téoris ing Amérikah Sarékat. Gedhung WTC kaliyan Pentagon dipuntabrak montor mabur ingkang sampun dipunbajak téroris. Wonten gangsal pesawat ingkang dipunbajak. Korbanipun kirang langkung 3.000 jiwa.
10 September – 11 September – 12 September
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright