12 Fèbruari

Cithakan:Fèbruari 2010

12 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 43 miturut Kalèndher Grégorius.

11 Fèbruari – 12 Fèbruari – 13 Fèbruari
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright