13 Januari

13 Januari punika dinten ingkang kaping 13 miturut Kalèndher Grégorius.

  • Katulik-Baptism of the Lord
  • Dinten Pembebasan ing Togo
  • Ing Swèdhen, Natal telas ing dinten kaping 20, dinten Knut. Laré-laré alit ngriyayakaken mawi nguncalaken wit Natal medal saking griya.
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright