14 Fèbruari

Cithakan:Fèbruari 2010

14 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 45 miturut Kalèndher Grégorius.

  • Dinten Valentine, inggih punika dinten tiyang-tiyang ngungkapaken kasih sayangipun marang yangipun.
13 Fèbruari – 14 Fèbruari – 15 Fèbruari
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright