14 Oktober

14 Oktober punika dinten ingkang kaping 287 utawi 288 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

  • 1066-Raja Harold II saka Inggris, tiwas ing perang ing Hastings.
  • Kalèndher kadadéan
13 Oktober-14 Oktober-15 Oktober

Other Languages

Copyright