17 Oktober

17 Oktober punika dinten ingkang kaping 290 utawi 291 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

  • HUT Paskhas TNI AU
  • Kalèndher kadadéan
16 Oktober-17 Oktober- 18 Oktober

Other Languages

Copyright