2015

Milenium: Milenium ka-3
Abad: Abad kaping-20Abad kaping-21Abad kaping-22
Dasawarsa: 1980-an · 1990-an · 2000-an  – 2010-an –  2020-an  · 2030-an  · 2040-an
Taun: 2012 • 2013 • 201420152016 • 2017 • 2018
Kategori: Prastawa  • Lair  • Pati

Taun ka-2015 Masèhi jroning kalèndher Gregorian.


Januari

  • 1 Jan 2015 Lituania dados anggota kaping 19 Eurozone.
  • 4 Jan 2015 Para arkeolog ngumumaken pamangkepanggihipun makam ratu Mesir kuna ingkang sadèrèngipun èboten kinawruhan, Khentakawess III.

Fèbruari

Maret

April

Mèi

Juni

Juli

Agustus

  • 1 Agt 2015 Dinten Setu Cemeng ing Prancis, déning para wargi ingkang késah liburan dhateng ing pasisir kidul nagari.

Other Languages