22 Juli

22 Juli punika dinten ingkang kaping 203 utawi 204 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

  • 1933-Pamaburan solo ngubengi donya ingkang sepindhah dipunlampahaken déning Wiley Post (AS).
21 Juli – 22 Juli – 23 Juli
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright