23 Fèbruari

Februari 23 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 54 miturut Kalèndher Grégorius.

22 Fèbruari – 23 Fèbruari – 24 Fèbruari
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright