8 Novèmber

8 November punika dinten ingkang kaping 312 utawi 313 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

  • 1937-Paméran Nazi Der ewige Jude ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing München.
  • 2009-Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

  • 2009-Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

7 November-8 November- 9 November
  • Kalèndher kadadéan

Other Languages

Copyright