Aktor

Atkinson Rowan.jpg

Aktor utawa juru paraga miturut kamus basa Indonésia yaiku: Wong lanang kang maragakaké utawa pelaku sing ana ing pementasan carita, drama, lan sapanunggalane. Bisa pentas ana radhio, tivi, utawa filem, wong lanang kang pentas ing acara utawa prastawa wigati.[1]

  1. http://kamusbahasaindonesia.org (dipunaksès tanggal 15 Mèi 2012

Other Languages

Copyright