Gandhok

Tuladha ruang makan modern saka Amerika Serikat.

Ruang makan minangka ruangan kanggo mangan panganan . Ing jaman saiki umume jejer karo pawon supaya gampang diladeni, sanajan ing jaman abad pertengahan umume beda ing level lantai sing beda-beda. Secara historis, ruang makan kasebut dilengkapi meja makan sing cukup gedhe lan sawetara kursi makan; bentuk sing paling umum umume persegi dowo karo loro kursi pungkasan bersenjata lan uga nomer kursi sisih tanpa bersenjata ing sisih dawa.

Iki  umume kedadeyan ing Inggris, ing endi ruang makan kanggo akeh kulawarga mung digunakake ing dina Minggu, panganan liyane dipangan ing pawon.

Copyright