Marmalade

Marmalade
Homemade marmalade, England.jpg
Homemade marmalade
Panggonan asal Portugal/Scotland
Woworan pokok Juice and peel of citrus fruits, sugar, water
Buku masakan: Marmalade  Médhia: Marmalade
Waca liyane, bal marmelade ijo dening Fazer

Marmalade minangka olahan woh - wohan sing digawe saka jus lan kulit buah jeruk sing digodhog nganggo gula lan banyu. Ing versi kondhang digawe saka jeruk nanging uga digawe saka lemons, limes, grapefruits, mandarins, oranges manis, bergamots, lan woh-wohan jeuk liyane, utawa kombinasi. Jeruk minangka pilihan woh sing paling khas kanggo marmalade, sanajan miturut sejarah, istilah iki asring digunakake kanggo ngreksa non-jeruk. [1]

Kendi marmalade krasan
  1. Maguelonne-Samat, (Anthea Bell, tr.) A History of Food 2nd ed. 2009, p. 507

Copyright