Pangisi Swara

Pangisi Swara yaiku wong sing ngeculake swarane ing ngarepe mic khusus kanggo kartun utawa film. Pangisi swara uga disebut dubber. Pangisi swarane film bisa diarani aktor utawa aktris.

Copyright