Perang Donya II

Gambar montase Perang Donya II. Miturut dom jam saka kiwa ndhuwur: Serdadu Pasamakmuran Britania ing Sahara; Warga China sing dikubur urip-urip déning Bala Dai Nippon; Bala Sovyèt nalika ofènsif mangsa adhem; Kapal indhuk Jepang sing nggawa montor-montor mabur; Serdadu Sovyèt ing Berlin; Kapal silem Jerman sing diserang.

Perang Donya II iku konflik paprangan gedhé dhéwé sing tau ana ing Bumi. Perang Donya II iku wiwité ing 1 September 1939 lan rampungé ing 15 Agustus 1945. Sanadyan mangkono uga ana sing kandha yèn sajatiné perang iki wiwité ing Asia saka konflik Cina-Jepang ing taun 1937.


Other Languages