11 Shtator

11 shtatori është dita e 254-të e kalendarit gregorian (dita e 255-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 111 ditë.

Ditët historike
Gushti · Shtatori · Tetori
0 1 0 2 0 3 0 4 0 5 0 6 0 7
0 8 0 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


Pamje tymi nga QTB nga ana e Statusë së Lirisë
  • 1971 - Nikita Hrushqov, politikan sovjetik.
  • 2001 - Atif Purivatra, teoriticient i evulucionit të identitetit nscional boshnjak.
  • 2002 - Kim Hunter - Aktore amerikane.
  • 2003 - Anna Lindh - Ministre e jashtme e Suedisë.
  • 2003 - John Ritter - Aktor amerikan.
  • 2006 - Joachim Fest - Historian dhe autor gjerman.

Other Languages

Copyright