25 Mars

Ditët historike
Shkurt · Mars · Prill
0 1 0 2 0 3 0 4 0 5 0 6 0 7
0 8 0 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


 • 1233 - Afonso II, mbret i Portugalisë (l. 1185)
 • 1927 - Idriz Seferi, patriot shqiptarë
 • 1985 - Sandër Prosi, aktor shqiptar
 • 2000 - Helen Martin , aktore amerikane (l. 1909)
 • 2001 - Brian Trubshaw , British Concorde pilot (l. 1924)
 • 2005 - Paul Henning , producent filmi dhe shkrimtar (l. 1911)
 • 2006 - Rocío Dúrcal , këngëtare dhe aktore spanjolle (l. 1944)
 • 2006 - Richard Fleischer , drejtor film amerikan (l. 1916)
 • 2006 - Buck Owens , këngëtar amerikan dhe personalitet televiziv (l. 1929)
 • 2007 - Andranik Margaryan , politikan armen (l. 1951)
 • 2008 - Rafael Azcona , skenarist Spanjoll (l. 1926)
 • 2008 - Ben Carnevale , basketbollist dhe trajner amerikan (l. 1915)
 • 2008 - Thierry Gilardi , futbollist francez (l. 1958)
 • 2008 - Gene Puerling , këngëtar amerikan (l. 1929)
 • 2009 - Johnny Blanchard , basketbollist amerikan (l. 1933)
 • 2009 - Gábor Ocskay , hokejist Hungarez (l. 1975)
 • 2009 - Giovanni Parisi , boksier italian (1967)
 • 2009 - Kosuke Koyama , teolog Japonez (l. 1929)
 • 2010 - Pal Bang-Hansen
 • Greqi - Dita e Pavaresisë

Other Languages

Copyright