Muhu

Eesti muhu vald.png

Muhu është ishulli i tretë për nga madhësia në Estoni. Ishulli është mbetje e rifeve koralore të mërparshme, kur Estonia gjendej më në jug dhe klima ishte më e ngrohtë. Ka një sipërfaqe prej 206.12 km² dhe një popullsi prej 1697 banorësh.

Koordinatat: 58°36′V 23°15′L / 58.600°V 23.250°L / 58.600; 23.250

Copyright