13 Agustus

<< Agustus >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

13 Agustus nyaéta poé ka-225 dina sataun

  • 1913 - Harry Brearley ngembangkeun stainless steel.
  • 1920 - Perang Soviet-Polandia: Patempuran Warsawa dimimitian.
  • 1960 - Républik Afrika Tengah merdéka ti Perancis.
  • 1961 - Témbok Bérlin nu misahkeun Bérlin Kulon jeung Bérlin Wétan mimiti diwangun ku pamaréntah Jérman Wétan.
  • 1999 - Nisshōki jadi bandéra resmi Jepang.
Nuvola apps clock.png

Other Languages

Copyright