16 Séptémber

1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

16 Séptémber nyaéta poé ka-259 dina sataun (ka-260 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 106 poé.

  • 1963 - Malaysia, ngawengku Malaya, Singapur, Bornéo Kalér Britania jeung Sarawak, dibentuk.
  • 1975 - Papua Nugini merdéka ti Australi.
  • 1979 - Stadion Teladan Médan ambruk lantaran ngabrulna nu lalajo konsér Adi Bing Slamet.
  • 1982 - Pabantéyan Sabra jeung Shatila.
  • 1987 - Protokol Montréal ditandatangan.
  • 2013 - Panémbakan Washington Navy Yard anu malastrakeun 12 urang.
  • 1859 - Yuan Shikai, présidén Républik China (td. 1916)
  • 1888W. O. Bentley, tukang balap tur ahli mesin Inggris, nu ngadegkeun Bentley Motors (td. 1971)
  • 1891Karl Dönitz, présidén Jérman (td. 1980)
  • 1923 - Lee Kuan Yew, PM munggaran Singapur, Singapura.
  • 1925 - B.B. King, musisi blues Amérika (td. 2015)
  • 1949 - Chrisye, musisi Indonésia, Jakarta, Indonésia.
  • 1952 - Mickey Rourke, aktor Amérika, Schenectady, New York, AS.
  • 1956 - David Copperfield, tukang sulap Amérika, Metuchen, New Jersey, AS.
  • 1963 - Richard Marx, musisi Amérika, Chicago, Illinois, AS.
  • 1965 - Karl-Heinz Riddle, pamaén bola jeung manajer Jérman, Weller Im Allgau, Jérman Barat.
  • 1968 - Marc Anthony, musisi Amérika, New York Kota, New York, AS.
  • 1975 - Candra Wijaya, pamaén batminton ganda Indonésia, Cirebon, Jawa Barat, Indonésia.
  • 1977 - Najwa Shihab, présénter tévé, Makasar, Indonésia.
  • 1981 - Ariel Noah, vokalis grup musik Noah, Pangkalan Brandan, Sumatra Utara.
  • 1986Ian Harding, aktor Amérika
  • 1992Nick Jonas, musisi Amérika
Nuvola apps clock.png

Other Languages

Copyright