31 Juli

1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

31 Juli nyaéta poé ka-212 dina sataun (ka-213 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 153 poé.

  • 781 - Bibitu buhun Gunung Fuji nu kungsi kacatet.
  • 1498Christopher Columbus manggihan Pulo Trinidad dina lalayaranna nu katilu.
  • 1937 - Jambore Dunya Pramuka ka-5 diayakeun di Vogelenzang, Bloemendaal, Walanda.
  • 1945Pierre Laval, manten pamingping Perancis Vichy nu jadi buronan, nyerah ka soldadu Sakutu di Austria.
  • 1963 - Pasatujuan Manila ditandatangan Federasi Malaya, Républik Filipina, jeung Républik Indonésia.
  • 1971 - Pajalanan Karéta api Parahyangan tujuan Jakarta Gambir - Bandung diresmikeun.
  • 1995 - Pajalanan Karéta api Argo Bromo JS 950, cikal bakal Karéta api Argo Bromo Anggrék tujuan Jakarta Gambir - Surabaya Pasarturi jeung Karéta api Argo Gedé JB-250 tujuan Jakarta Gambir - Bandung diresmikeun.
  • 2005 - Larangan iklan bako di nagara-nagara Uni Éropa mimiti lumaku.
  • 1803John Ericsson, insinyur Swédia (td. 1889)
  • 1912Milton Friedman, ékonom Amérika (td. 2006)
  • 1962Wesley Snipes, aktor Amérika
  • 1964Jim Corr, pamaén hitar Irlandia (the Corrs)
  • 1965J. K. Rowling, pangarang Inggris
  • 1969Antonio Conte, pamaén bola Italia
  • 1976Paulo Wanchope, pamaén bola Kostarika
  • 1980Saiful Jamil, tukang ngawih Indonésia
  • 1986Dean Cain, aktor Amérika
  • 1989Victoria Azarenka, pamaén ténes Belarusia
  • 1875Andrew Johnson, présidén AS ka-17 (l. 1808)
  • 2009Bobby Robson, pamaén jeung palatih bola Inggris (l. 1933)
Nuvola apps clock.png

Other Languages

Copyright