Kicaka

Kicaka (basa Sansakerta: किचक), dina wiracarita Mahabarata, mangrupa baraya Sudesna, permaisuri ti raja Wirata, raja di Karajaan Matsya. Kicaka ditelasan pati ku Bima dina mangsa sataun nyamurna para Pandawa di nagri Raja Wirata.



Copyright