The Weinstein Company

The Weinstein Company (TWC) nyaéta pilem studio mini utama Amérika Sarikat diadegkeun ku Bob jeung Harvey Weinstein 2005 sanggeus aranjeunna sumping kaluar tina Miramax Pilem (lajeng milik Disney). Aranjeunna diadegkeun Miramax dina 1979. Éta kénéh boga labél Diménsi Pilem, bagian tina Miramax. TWC mangrupa salah sahiji studio pilem utama mini panggedéna di Amérika Kalér.

Australia dan Selandia Baru

  • Roadshow Entertainment (2006–sekarang) (kontraktor utama)
  • Sony Pictures Entertainment (2007–2009)

Kanada

  • Entertainment One (sampai 31 Desember 2019)[1]

Britania dan Irlandia

  • Momentum Pictures (now Entertainment One) (2006-2011)
  • Optimum Releasing (now StudioCanal) (2007-2010)
  • Entertainment Film Distributors (2008–sekarang) (kontraktor utama)
  • Pathé
  • Paramount Pictures (2006-2008)
  • Warner Bros. UK (2014, 2016)

Perancis

  • SND
  • StudioCanal
  • Metropolitan Filmexport

Spanyol

  • Entertainment One
  1. Nancy Tartaglione. "EOne & The Weinstein Co Renew Output Deal In Canada". Deadline. Diakses tanggal June 17, 2015. 

Citakan:Kategori Commons

Studio pilem

Copyright